top of page
top
Admacom_logo_nega.png
lataus.png

MAINONTA.
MARKKINOINTI.
VIESTINTÄ.

Sähköistä markkinointisi.

Blue2.png

Kokonaisvaltaista osaamista.

Admacomilla on vuosikymmenien kokemus markkinoinnin ja mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Admacomista saat yrityksellesi helposti ja nopeasti kaiken mitä mainonnassa, markkinoinnissa ja viestinnässä tarvitset, kustannustehokkasti.

Admacom
Yellow.png

Huolehdimme brändisi ilmeestä,
tai luomme kokonaan uuden

Brändisi tarvitsee houkuttelevan ja ammattimaisen yritysilmeen.Yrityksen visuaalinen ilme luo asiakkaallesi ensivaikutelman, joka kertoo yrityksesi laadusta, osaamisesta ja luotettavuudesta. Takaamme yrityksellesi brändisi mukaisen yritysilmeen; logon, yrityksesi visuaalisen ilmeen sekä kaikki graafiset materiaalit. Herätetään asiakkaasi huomio, jotta mainonnan teho johtaa tuotteesi tai palvelusi menestykseen.

Mainonta
green.png

Sähköistä markkinointisi

Yrityksesi brändi ei muovaudu automaattisesti, vaan siihen tarvitaan pitkäjänteistä työtä.Brändiä ja sen markkinointia ei ole varaa unohtaa. Teemme markkinointisi nykyaikaisilla keinoilla. Meiltä saat yrityksesi tueksi myös analytiikan, joka kertoo reaaliajassa miten markkinointisi toimii.

Markkinointi
red.png

Asiakkaasi kuuntelee aina

Yritysviestinnässä tärkeintä on oikea-aikainen tiedottaminen. Teemme viestintäsi tavalla, joka saa asiakkaasi sekä yhteistyökumppanisi ymmärtämään viestisi  sisällön helposti ja tehokkasti.Viestintä on tärkeä osa markkinointia ja mainontaa. Meille kriisiviestintäkään ei ole outoa.Tarvitsetko jonkun kirjoittamaan yrityksesi blogia? Miten yritykselläsi onnistuu sähköpostimarkkinointi? Tarvitseeko yrityksesi uutiskirjeen tilaajilleen?

Viestintä
referenssit.jpg

Tehtyjä töitä

NLFT_logo.png

Northern Lights Fitness Team

Helmikuussa 2020 perustettiin uusi fitness team, jolle olemme muokanneet seuran mukaisen logon. Olemme myös toteuttaneet nettisivut verkkokauppoineen ja hoidamme sosiaalista mediaa kokonaisuutena sivujen luomisen jälkeen. Teemme aktiivista digitaalista markkinointia seuralle.

EVBrows_logo.png

EVBrows

Ammattitaitoinen microblading ja lipblush huulten pigmentoija, joka halusi logostaan elegantin. Teimme hänen toiveidensa mukaisen logon, nettisivut sekä printtimateriaalit.

Salve_logo.png

Hiusstudio Salve

Parturi-kampaamo Merituuli oli graafisen ilmeen ja nimen muuttamista nykypäivään vailla. Kehitimme yritykselle nimen sekä, uuden graafisen ilmeen. Olemme myös toteuttaneet hiusstudion nettisivut  ja hoidamme digitaalista markkinointia mukaan lukien sosiaalista mediaa.

Junnu_logo_sin_1.png
Logo1.png

Namro Oy

Namro Oy on kajaanilainen kiinteistöhuoltoon ja maanrakentamiseen erikoistunut yritys, jolle toteutimme toiveiden mukaisen logon sekä toimimme apuna sosiaalisen median sivujen luonnissa.

Kaleva_sound_logo.png

Kaleva Soundtech

Kaleva Soundtech on pieni, yhden miehen, kitarakorjaamo. Admacom loi yritykselle merkin sekä www-sivut.

ME_logo.png

Hierontapalvelut ME

Markon ja Emman hierontapalveluille kehitimme nimen sekä yritykselle merkin ja www-sivut. Lisäksi Admacom hoitaa aktiivisesti hierontapalveluiden digitaalista markkinointia.

Lumetta_logo.jpg

Koirahoitola Lumetta

Personal Trainer Junnu Eskelinen

Loimme Personal Trainer Junnu Eskeliselle uuden graafisen ilmeen sekä uudet www-sivut.

Koirahoitola Lumettalle suunnittelimme logon sekä www-sivuston ajanvaruksineen. Lisäksi Admacom hoitaa Lumettan sosiaalista mediaa ja digitaalista markkinointia.

OuluOpen_merkki.png

OuluOpen Fitness- ja kehonrakennuskisat

Suunnittelimme tapahtumalle merkin ja kaiken grafiikan sekä www-sivut ilmoittautumisineen.

Referenssit
Contact.jpg

Aina kannattaa kysyä lisää

Täytä alla oleva lomake tai soita suoraan Merville  040 772 0036

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi!

Yhteydet
bottom of page