top of page

Markkinoinnin,
mainonnnan ja
viestinnän kokonaisvaltaista
hallintaa.

kokonaisuus.png

Markkinoinnin,
mainonnnan ja
viestinnän kokonaisvaltaista
hallintaa.

Mainonta

Mainonta

Logosuunnittelu

Brändisi tarvitsee houkuttelevan ja ammattimaisen yritysilmeen.Yrityksen visuaalinen ilme luo asiakkaallesi ensivaikutelman, joka kertoo yrityksesi laadusta, osaamisesta ja luotettavuudesta. Takaamme yrityksellesi brändisi mukaisen logon sekä koko yrityksen visuaalisen ilmeen. Selaa tehtyjä merkkejä.

Muu materiaali

Tarvitsetpa materiaalia messuille, näyttelyyn tai liikkeeseen, niin me suunnittelemme kaiken tarvittavan aina valmiiksi painatettuna ja toimitettuna. Ja tietysi yrityksesi brändin mukaisesti.

Malleja tehdyistä materiaaleista.

Www-sivut

Meiltä saat yrityksesi toimintaan juuri sopivat ja tomivat www-sivut. Tarvitsetko muutaman sivun esittelyn, tapahtumalle omat sivut tai kattavan verkkokaupan, niin kaikki saa meiltä.

Malleja tehdyistä sivustoista.

Esitteet, ilmoitukset, ym

Esitteistö, ilmoitukset, flyerit ja muu markkinointimateriaali tulee toteuttaa brandin ilmeen mukaisesti. Meiltä saat kaikken valmiiksi suunniteltuna ja painatettuna.

Digitaalinen

Digitaalinen markkinointi

Somesisällöt

Meillä on tiedossa Metan uusimmat tuulet ja luomme yrityksellesi sisällöt Metan kanaviin, Facebookiin ja Instagramiin. Luomme sisällöt algoritmia suosiviksi. Voimme luoda keloja, julkaisuja tai tarinoita yrityksesi sometileille.

Meta-mainonta

Usein julkaisut tarvitsevat myös mainontaa. Olipa kyseessä liidi, karuselli tai muu Metan mainonta, luomme mainonnan yrityksesi kohderyhmälle.

Google-mainonta

Meillä on 12 Googlen sertifikaattia nimenomaan Googlen mainontaan. Teemme Googlen mainonnassa shopping-, display-, SEM-, Youtube sekä Performance Max-mainontaa. 
Meillä on hyvät yhteydet Googlen asiakaspalveluun mainonnassa. Luomme kohderyhmällesi oikeanlaista mainontaa.

Suunnitelmat

Teemme erilaisia markkinoinnin suunnitelmia.
 

Yleiskatsaus markkinoinnin suunnittelusta, sen tärkeydestä ja eduista.

Vaiheittainen opas markkinointisuunnitelman luomiseen.

Esimerkkejä ja tapaustutkimuksia onnistuneista markkinointisuunnitelmista.

Sosiaalisen median suunnittelu:

Johdatus sosiaalisen median suunnitteluun ja sen rooliin markkinointistrategiassa.

Vinkkejä oikeiden sosiaalisen median alustojen valitsemiseen.

Sisältökalenterin tai markkinoinnin vuosikellon luominen ja ajoittaminen.

Tiktok-mainonta

Olemme saaneet koulutuksen Tiktokin mainontaan Tiktok Nordicilla Tukholmassa. Tiedämme mainonnan kohdennukset Tiktokissa sekä minkä tyylinen mainos vetoaa Tiktokin käyttäjiin.

Digitaalisen markkinoinnin koulutus

Digitaalisen markkinoinnin koulutus räätälöidään yrityksellesi tai yhdistyksellesi sopivaksi. Selvitä oman organisaatiosi digitaalisen markkinoinnin kehittämiskohteet ja opi suunnittelemaan sekä toteuttamaan vaikuttavaa markkinointia.

NÄKYVYYTTÄ

TUNNETTUUTTA

LIIDEJÄ
Koulutus saattaa sisältää:

*SEO
*Googlen yritysprofiilin hyödyntäminen

*Googlen mainonta

*Metan mainonta

*Somejulkaisut

*Tiktok- julkaisut

*Tiktok-mainonta

*Vaikuttajamarkkinointi

*UGC

VARAA KOULUTUS TÄSTÄ!

Brändäys

Brändäys

Markkinointisuunnitelma

Markkinointisuunnitelmassa hahmotellaan markkinoinnin tavoitteet, strategiat ja taktiikat. Sitä voidaan käyttää tuotteen, palvelun tai tuotemerkin markkinoinnin ohjaamiseen. Hyvä suunnitelma auttaa sinua keskittämään resursseja, seurata edistymistäsi ja tehdä parempia päätöksiä siitä, mihin budjetti kannattaa kohdentaa.

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma sisältää esimerkiksi sisäisen viestinnän tavoitteet, ratkaisut ja valinnat. Näitä ovat esimerkiksi sisäisten kohderyhmien määrittely, viestintäkanavien valinta ja roolitus, kohtaamis- ja koulutustapahtumien aikataulutus ja teemoitus, viestinnän tehtävien ja vastuiden jakaminen organisaatiossa.

Brändikäsikirja

Brändikäsikirja koostuu bränditarinasta ja -persoonasta, äänensävystä sekä visuaalisesta ilmeestä logoa, värimaailmaa, typografiaa ja kuvamaailmaa ja näiden käyttöesimerkkejä myöten. Valmiin käsikirjan tehtävänä on olla apuna jokapäiväisessä toiminnassa erottuvan ja yhtenäisen brändin varmistamiseksi.

Ota yhteyttä!

Jos haluat yrityksellesi uuden ilmeen tai päivittää vanhaa tai sähköistää viestintääsi, ota yhteyttä!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos yhteydenotosta!

Manonta

bottom of page